«Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Σάντος με τον Σιμάνσκι»

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Νταμιάν Σιμάνσκι στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Σάντος με τον Σιμάνσκι»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Πολωνίας βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολούθησε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Στο… στόχαστρο του βρισκόταν ο Νταμιάν Σιμάνσκι των «κιτρινόμαυρων», αλλά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Πολωνών δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με την απόδοση του.

Ο Σιμάνσκι κάνει μία πολύ καλή σεζόν φέτος με την ΑΕΚ, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν τα πήγε καθόλου καλά. «Ο Σάντος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση του Σιμάνσκι», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια οι Πολωνοί τονίζουν για τον Νταμιάν Σιμάνσκι: «Ο μέσος της ΑΕΚ έχασε την κεφαλιά στο 2-0 του ΠΑΟΚ, είχε εννέα λάθη και κέρδισε μόνο δύο από τις πέντε προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους του», αναφέρεται ακόμη στο ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει επίσης πως «ο 27χρονος μέσος έπαιξε ρόλο και στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ καθώς δεν κατάφερε να κόψει την μπάλα προς τον Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος βρήκε δίχτυα με την παθητική άμυνα των φιλοξενούμενων».