ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0: Επιστροφή στις νίκες χάρη σε νέους κι αποτελεσματικότητα!

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίους τους Kωνσταντέλια και Κουλιεράκη επικράτησε, στην Toύμπα, 2-0 της προερχόμενης από 5 νίκες ΑΕΚ που φωνάζει για τη διαιτησία

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0: Επιστροφή στις νίκες χάρη σε νέους κι αποτελεσματικότητα!

Επάνοδος στις νίκες για τον ΠΑΟΚ που μετά το ...κάζο στην Τρίπολη επικράτησε στο μεγάλο ματς της 23ης αγωνιστικής της Super Leauge 2-0 της (προερχόμενης από 5 νίκες) ΑΕΚ παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την ήττα του στον πρώτο γύρο.


Koρυφαίοι για την ομάδα του Λουτσέσκου οι νέοι Κωσταντέλιας (δημιουργός του 1-0) και Κουλιεράκης (σκόρερ του 2-0) αλλά κι η... αποτελεσματικότητα τους!

Με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να μπουν δυνατά ξεκίνησε το ματς με τους γηπεδούχους όχι μόνο να ματσάρουν την ένταση των φιλοξενούμενων αλλά να προηγούνται με ένα απίθανο γκολ του Nάρεϊ (πρώτο του μετά από 15 ματς με το τελευταίο να είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης») στο 14' όπου πάνω από το ..μισό ανήκε στον απίθανο Κωσταντέλλια.

Ο θαυματουργός νεαρός καίτοι πεσμένος έκανε τρία ...ποδαράκια πριν δώσει στον σκόρερ που με μονοκόμματο σουτ και κόντρα στον Bίντα νίκησε τον Αθανασιάδη.

Ακολούθως άρχισαν τα ...παρατράγουδα: στο 17' διεκόπη το ματς, για μερικά λεπτά, λόγω κροτίδας δίπλα στον Άμραμπατ που πήγε να εκτελέσει κόρνερ ενώ η ΑΕΚ φωνάζει, δικαιολογημένα για τον πειθαρχικό έλεγχο της διαιτητικής ομάδας που, πάτημα με τις τάπες του Ολιβέιρα στον Αραούχο πέρασε ατιμώρητο, όπως και μια ...λαβή του Ίνγκασον στον Λιβάι Γκαρσία σε μια φάση που ο τελευταίος έβγαινε απέναντι στον Κοτάρσκι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ του Πινέδα που έβγαλε ο αντίπαλος κίπερ κι ένα του Αραούχο άστοχο όπως κι οι γηπεδούχοι ένα του Ζίβκοβιτς με το ημίχρονο να βγαίνει στο 1-0.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε πολύ αλλά στην πρώτη τελική, όπως και στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι σκόαραν με κεφαλιά του Koυλιεράκη από σέντρα του Nάρεϊ.

Oι (καθυστερημένες) αλλαγές του Αλμέιδα δεν έφεραν αποτέλεσμα και το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους αφού ο Κοτάρσκι σταμάτησε Γκατσίνοβιτς και Σιντιμπέ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0

Γήπεδο: Toύμπας

Σκόρερς: 14’ Νάρεϊ, 62' Κουλιεράκης.

Δαιτητής: Έσκας (Νορβηγίας).

Κίτρινες κάρτες: Μάρεϊ - Μάνταλος.

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑOK (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι - Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες - Αουγκούστο, Ντάντας (81’ Σβαμπ) - Νάρεϊ, (88’ Τάισον) Κωνσταντέλιας (92’ Σοάρες), Ζίβκοβιτς - Ολιβέιρα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα (80’ Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί - Άμραμπατ, Γιόνσον (63’ Γκατσίνοβιτς) , Σιμάνσκι, Πινέδα (72’ Ελίασον) - Γκαρσία (80’ Τσούμπερ), Αραούχο (80’ Φαν Βέερτ).