Αλμέιδα: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος»

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Αλμέιδα: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος»

Την Κυριακή (19/2, 20:30) η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Super League. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη.

Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που έχει καλή λειτουργία, έχει ένα καλό και όμορφο στυλ ποδοσφαίρου, σέβομαι τον αντίπαλο όπως κάνουμε με όλους τους αντιπάλους. Έχουν ένθερμους οπαδούς, έναν εξαιρετικό προπονητή, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, πολλούς νεαρούς παίκτες, κάτι παρόμοιο διαθέτουμε και εμείς».

Για το εάν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι σχολίασε: «Yπάρχουν αλλαγές στις θέσεις κάποιων παικτών. Νομίζω πως το σύστημα που παίζει ο ΠΑΟΚ είναι παρόμοιο με το παιχνίδι στο πρώτο γύρο. Διατηρούν μία κεντρική ιδέα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αξιολογήσουμε».

Για την «μάχη» της κορυφής και το γεγονός πως τη διεκδικούν πολλές ομάδες τόνισε: «Για εμένα είναι η πρώτη μου εμπειρία. Πραγματικά ζω ένα πολύ όμορφο πρωτάθλημα. Το γεγονός ότι πολλές ομάδες επιδιώκουν τον ίδιο στόχο για μένα βελτιώνει το πρωτάθλημα. Μακάρι να είναι κάθε φορά όλο και περισσότερες οι ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο. Με αυτό τον τρόπο θα αναπτυχθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και θα υπάρχουν καλοί παίκτες. Αυτό θα κάνει καλό και στην Εθνική Ελλάδας».