Αποστολίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος να πάρει πρωτάθλημα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης μίλησε για την πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Τι είπε για τη συγνώμη της ΚΕΔ.

Αποστολίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος να πάρει πρωτάθλημα»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδη και σχολίασε την πορεία του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στη συγνώμη της ΚΕΔ.

«Δεν θυμάμαι άλλη περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο, χάθηκαν οι βαθμοί. Αλλά δεν χάθηκαν μόνο από αυτό οι βαθμοί, υπήρχε έλλειψη ψυχραιμίας. Ήταν οφσάιντ, δεν σκέφτηκε κάποιος αμυντικός να διαμαρτυρηθεί και δεν το κατάλαβαν στον πάγκο. Τελείωσε όμως και δεν γυρνάει πίσω. Στο 90’ όταν είσαι στο 2-0 δεν χρειάζεται προπονητή για να μην χάσεις το παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες έχουν ηγετικά χαρακτηριστικά και θα έπρεπε να παγώσουν τον ρυθμό, ειδικά μετά το 1-2.

Στον ΠΑΟΚ έχει συμβεί τέτοιο περιστατικό κι άλλες φορές, αν τελείωναν τα παιχνίδια στο 90’ ο ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ μπροστά. Φέτος η ομάδα μετά το πρώτο διάστημα παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει παραγίνει το κακό φέτος να χάνει η ομάδα βαθμούς στο τέλος. Πρέπει να είναι προσεκτικός ο πάγκος και ακόμη και οι παλαιότεροι ποδοσφαιριστές.

Τον Λουτσέσκου τον εκτιμώ και τον σέβομαι ως προπονητή, αλλά τότε γιατί έχει τα κολλήματά του; Πρέπει να αντιληφθεί πως ο χρόνος είναι αδυσώπητος για όλους. Είναι μια αδυναμία ανθρώπινη, αλλά είναι επαγγελματίας και πρέπει να το προσέξει αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στη μάχη του τίτλου.

Εγώ καταλήγω πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος να πάρει πρωτάθλημα. Με τις μεγάλες ομάδες αποδίδει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ενώ με τις μικρομεσαίες παθαίνει τέτοιες πλάκες. Δεν έχει σταθερότητα η ομάδα, ίσως να είναι η μεταβατική χρονιά και αν ισχύει αυτό θα πρέπει να αξιοποιηθεί για την επόμενη χρονιά. να μπορέσει έτσι του χρόνου να είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κούλης Αποστολίδης.