ΑΕΛ: Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ ο Λιόντος

Το γηπεδικό ζήτημα της Λάρισας φέρνει εξελίξεις στον θεσσαλικό γήπεδο. 

ΑΕΛ: Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ ο Λιόντος

Το πρωί της Τετάρτης (19/9) ο Αλέξης Κούγιας με δήλωση του προς τα μέλη του Δ.Σ., κάλεσε όσους εξ αυτών επιθυμούν να παραιτηθούν, να το πράξουν, χωρίς συνέπειες. Λίγο μετά τη δήλωση του ισχυρού άνδρα των «βυσσινί», ο Ανδρέας Λιόντος παραιτήθηκε από τη θέση της προεδρίας της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 υποβάλω την παραίτησή μου από πρόεδρος της ΠΑΕ. Οι λόγοι της παραιτήσεως μου είναι προσωπικοί και η απόφαση μου οριστική και αμετάκλητη μετά από περίσκεψη αρκετών μηνών πριν από την σημερινή ημέρα. Η απόφαση αυτή φέρει το βάρος της ευθύνης της μακροχρόνιας πορείας και προσφοράς μου στην αγαπημένη ομάδα όλων μας, την ΑΕΛ. Αδυνατώ από εδώ και πέρα να λάβω μέρος σε αποφάσεις που θα παρθούν και οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν με αντιπροσωπεύουν όπως και άλλες που πάρθηκαν.

Την απόφασή μου αυτή γνωστοποίησα στους αντιπροέδρους Παλαιοχωρλίδη Ηλία, Σόφη Νικολάου και Πουλαράκη Σταύρο και στα πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου, κύριους Ντελόπουλο Ζήση και Τάκα Γεώργιο, τους οποίους για το λόγο αυτό δέχτηκα σήμερα στο γραφείο μου».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ