Ολυμπιακός: Το «πάντρεμα» του Κανός και τα μεγάλα ματς

Η προσπάθεια του Μίτσελ να «κουμπώσει» τον Κανός με Χάμες και Μπιέλ με ορίζοντα τα ντέρμπι που ακολουθούν μετά τη Λαμία και φυσικά τα πλέι οφ.

Ολυμπιακός: Το «πάντρεμα» του Κανός και τα μεγάλα ματς

O Σέρτζι Κανός, μόλις τέσσερις μέρες μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου της μητέρας του, άφησε τη σφραγίδα του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μετά την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο. Πέτυχε ένα τέρμα, κέρδισε ένα πέναλτι, είχε συμμετοχή σε ακόμη ένα γκολ και γενικότερα έβγαλε την εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει.

Βέβαια, στο γήπεδο θα κριθεί κι εκείνος όσο θα περνάει ο καιρός, αλλά αυτό που έχει στο μυαλό του ο Μίτσελ ενόψει της συνέχειας είναι να τον «βιδώσει» στην ενδεκάδα και να τον «παντρέψει» με τον Χάμες και τον Μπιέλ. Αυτή είναι η τριάδα που έχει στο μυαλό του ο Ισπανός τεχνικός για να πλαισιώσει τον Μπακαμπού. Θεωρεί ότι αν ο Κανός προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατόν, τότε θα έχει στη «φαρέτρα» του ένα πολύ σημαντικό όπλο στην προσπάθεια που θα κάνει για την αντεπίθεσή του ο Ολυμπιακός μέσω των ντέρμπι.

Ναι μεν ο Μίτσελ κρατάει την αντίδραση των παικτών του μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά εκείνο που τον χαροποίησε ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι ο Κανός, που είχε ένα έξτρα κίνητρο να καταθέσει την ψυχή του και για τη μητέρα του, έδειξε ότι μπορεί να μπει αμέσως στην ενδεκάδα.

Οπότε το πιθανότερο είναι να τον δούμε να ξεκινάει την Κυριακή με τη Λαμία. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο Μίτσελ τον είχε στα βασικά του πλάνα για τον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, αλλά βρήκε τον Κανός το κακό μαντάτο για τη μητέρα του και έπρεπε να φύγει για την Ισπανία.