Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πότε θα γίνει το παιχνίδι, εφόσον η Επιτροπή Εφέσεων αποφασίσει τη διεξαγωγή του

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ και η απόφαση αναμένεται σε 10-15 μέρες. Ποια είναι η μοναδική κενή ημερομηνία για να γίνει το ματς. 

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πότε θα γίνει το παιχνίδι, εφόσον η Επιτροπή Εφέσεων αποφασίσει τη διεξαγωγή του

Πιέζεται αρκετά το πρόγραμμα της Super League για να διεξαχθεί το παιχνίδι του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ. Αν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ συμφωνήσει με την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας και αποφασίσει ότι θα πρέπει να οριστεί ξανά το παιχνίδι, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι το ματς να οριστεί στις 8 Μαρτίου, δηλαδή τέσσερις μέρες πριν από το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός που είναι προγραμματισμένο για τις 12 Μαρτίου. Είναι ουσιαστικά η μοναδική κενή ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό και κατ’ επέκταση η απόφαση θα βγει είτε στις 24 Φεβρουαρίου (δύσκολο), είτε μία εβδομάδα μετά την εκδίκαση (27 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου).

Αν γίνει προσφυγή και στο CAS, τότε τα πράγματα ζορίζουν αρκετά καθώς υποτίθεται ότι η βαθμολογία της κανονικής περιόδου θα πρέπει να επικυρωθεί στις 12 Μαρτίου για να ξεκινήσουν στη συνέχεια τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.