Ατρόμητος - ΑΕΚ: Αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα

Ο αγώνας του Ατρόμητου με την ΑΕΚ δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της διαμαρτυρίας των «κιτρινόμαυρων» για το ύψος των δοκαριών στο γήπεδο του Περιστερίου.

Με ανακοίνωσή του το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League απάλλαξε τους Περιστεριώτες λόγω έλλειψης υπαιτιότητας και ζήτησε την κανονική διεξαγωγή της αναμέτρησης. Πλέον μένει να φανεί εάν η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ δεχτεί τη συγκεκριμένη απόφαση ή θα προχωρήσει στη σχετική έφεση.

Συγκεκριμένα η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου είναι εφέσιμη και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ακόμα και στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS).

Όπως αναφέρει η απόφαση: «ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλούμενη από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση λόγω έλλειψης υπαιτιότητας.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την υπό στοιχείο Β' ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΔΕΧΕΤΑΙ εν μέρει τις ως άνω πρόσθετες παρεμβάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να επανοριστεί ο αγώνας που δεν διεξήχθη στην Αθήνα, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στις 5/2/23 και ώρα 17:30 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΕ ΑΕΚ με γηπεδούχο την ομάδα της πρώτης από τις δύο διαγωνιζόμενες ΠΑΕ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος από την ενιστάμενη παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.

ΚΡΙΘΗΚΕ και αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του, στις 14/2/23».