Κανός: «Ήξερα πως θα σκοράρω - Ευχαριστώ τη μητέρα μου»

Οι δηλώσεις του Σέρτζι Κανός μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού

Κανός: «Ήξερα πως θα σκοράρω - Ευχαριστώ τη μητέρα μου»

Για τη δύναμη που βρήκε να αγωνιστεί μετά τον πρόσφατο χαμό της μητέρας του αλλά κι για το ντεμπούτο στο «Γ. Καραϊσκάκης» που συνδυάστηκε με γκολ μίλησε ο Ισπανός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Σέρτζι Κανός.

Για το πού βρήκε τη δύναμη να παίξει μετά τον χαμό της μητέρας του: «Τη δύναμη την βρίσκω επειδή ό,τι έχει συμβεί είναι πολύ πρόσφατο. Είναι μεγάλο σοκ για εμένα και την οικογένειά μου. Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα μία δικαιολογία για να ενώνεται όλη η οικογένεια. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Είμαστε μία δεμένη οικογένεια. Ευχαριστώ τη μητέρα μου και την οικογένειά μου. Αυτό που συνέβη είναι ότι το ποδόσφαιρο θα ένωνε την οικογένειά μου.

Στην Ισπανία συγκεντρώθηκαν για να δουν το ματς και ήταν ένας τρόπος για να βρεθώ δίπλα στην οικογένειά μου μέσα από το παιχνίδι. Ολα αυτά έγιναν για τη μαμά μου και την αδερφή μου. Είμαστε όλοι μαζί. Η μητέρα μου ήταν η προσωποποίηση της χαράς και της ευτυχίας. Δεν θέλω να της δώσω λύπη, αλλά θέλω να είναι χαρούμενη. Ολοι μαζί είμαστε αγαπημένοι στην οικογένεια και όλοι μαζί θέλουμε να δίνουμε ευτυχία, την οποία εκπροσωπούσε η μητέρα μου».

Για το γκολ του: «Η αλήθεια είναι ότι όλη η οικογένειά μου έλεγε ότι θα σκόραρα. Ηταν κάτι που το ήξερα και το περίμενα. Ανυπομονούσα για το πρώτο μου ματς στο Καραϊσκάκη. Ήταν εκπληκτικό».

Για το γεγονός ότι οι πρώην συμπαίκτες σου στην Μπρέντφορντ αφιέρωσαν το γκολ επί της Άρσεναλ: «Είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Τους ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα μέρος της οικογένειάς μου και τους ευχαριστώ που νοιάζονται για εμένα κια την οικογένειά μου».