Ιωαννίδης: «Αν δεν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε δεν μπορούμε να νικήσουμε»

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ιωαννίδης: «Αν δεν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε δεν μπορούμε να νικήσουμε»

O Φώτης Ιωαννίδης μετά το «διπλό» επί του Άρη, μίλησε για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και τη μάχη για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φώτης Ιωαννίδης στην κάμερα της Nova:

«Στην αρχή ήμασταν νωθροί, δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεχτήκαμε το γκολ αλλά με ηρεμία και σωστό ποδόσφαιρο γυρίσαμε το παιχνίδι, δεν πανικοβληθήκαμε.

Στόχος μας να επιστρέψουμε στο μομέντουμ που είχαμε και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, ήταν σημαντική νίκη και ψυχολογικά και βαθμολογικά. Είμαστε μια ομάδα που αν δεν παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε δε μπορούμε να νικήσουμε.

Δεν υπάρχει λόγος που δεν είχαμε καλή φόρμα. Ήταν κάποια παιχνίδια που δεν ανταποκριθήκαμε και ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην φόρμα μας και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα, είναι σημαντικό να δίνω ασίστ όσο και να βάζω γκολ, όσο δουλεύω θα έρθουν τα γκολ. Γνωρίζαμε τον Μαντσίνι, μου αρέσει πολύ όπως παίζει και τον βλέπω από κοντά και χρόνο με το χρόνο θα έχουμε καλύτερη συνεργασία.

Θέλουμε να γυρίσουμε στο παλιό μας στιλ, να μην έχουμε πίεση, να είμαστε άνετοι. Περισσότερο είναι στο μυαλό μας η ικανότητα υπάρχει, είναι στα πόδια μας όλα. Στο ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές είναι στο μυαλό των παικτών το ότι δε βγαίνει αυτό που θέλουν στο χορτάρι».

Για τα play off: «Είναι τα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Από πέρσι κερδίζαμε, ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και το πρωτάθλημα θα κριθεί στα play off».