Ατρόμητος-ΑΕΚ: Από Δευτέρα η απόφαση για την τύχη του αγώνα

Από Δευτέρα αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση για την τύχη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ. Όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης.

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Από Δευτέρα η απόφαση για την τύχη του αγώνα

Περίπου 2,5 ώρες διήρκησε η εκδίκαση της υπόθεσης για το παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ, το οποίο δεν διεξήχθη ποτέ την περασμένη Κυριακή. Κατά τη διαδικασία όλες οι πλευρές παρουσίασαν τα επιχειρήματα τους. Αυτό έκαναν Ατρόμητος και ΑΕΚ που είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι σε αυτή την ιστορία, αλλά και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός που έκαναν πρόσθετες παρεμβάσεις.

Η απόφαση για την τύχη του αγώνα ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινωθεί από Δευτέρα. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν προθεσμία έως τις 14:00 την Παρασκευή (10/2) να καταθέσουν υπομνήματα. Θυμίζουμε πως η απόφαση είναι εφέσιμη και ενδέχεται να φτάσει μέχρι και το CAS.

Ο δικηγόρος του Ατρόμητου, Αλέξης Κούγιας τόνισε πως ο διαιτητής Μανούχος ενήργησε ως υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης αμφισβήτησε τις μετρήσεις που έγιναν, ενώ άφησε αιχμές και για την ΕΠΟ. Η ΠΑΕ Ατρόμητος από την πλευρά της έκανε λόγο κοινή προσπάθεια από τον Μανούχο και την ΑΕΚ για να πλήξουν τόσο την ομάδα τους όσο και τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της αμφισβήτησε τις εργασίες που έκανε ο Ατρόμητο για να διορθώσει την κατάσταση. Επισήμανε ότι η ΑΕΚ δεν θέλει να παίρνει τα παιχνίδια στα χαρτιά, αλλά όταν τα γήπεδα δεν είναι κατάλληλα θα πρέπει η αντίπαλη ομάδα να τα κερδίζει με 3-0.

Ο Παναθηναϊκός μέσω του δικηγόρου του υποστήριξε πως «η ΑΕΚ θέλει να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά για 2,5 πόντους». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την άλλη επισήμανε πως έκανε λάθος ο διαιτητής που δεν ξεκίνησε το ματς και πως θα πρέπει να οριστεί η αναμέτρηση σε νέα ημερομηνία.