Αλέξης Κούγιας: «Ο Μανούχος εκτέλεσε ένα σχέδιο το οποίο είχε πριν τον αγώνα»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στον διαιτητή Μανούχο κατά τη διάρκεια της εκδίκασης για όσα συνέβησαν στο Ατρόμητος - ΑΕΚ.

Αλέξης Κούγιας: «Ο Μανούχος εκτέλεσε ένα σχέδιο το οποίο είχε πριν τον αγώνα»

Ο Αλέξης Κούγιας, ως συνήγορος του Ατρομήτου, μίλησε κατά την διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης για το παιχνίδι που δεν διεξήχθη λόγω του προβλήματος με τα δοκάρια.

Αναλυτικά όσα είπε για τον διαιτητή της αναμέτρησης: «Το γήπεδο ελέγχθηκε από τον παρατηρητή αγώνα τριάντα (30) λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και βρέθηκε κανονικό.

Ο διαιτητής του αγώνα λανθασμένα και με δόλο και σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, στενό συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη, που ήταν στο γήπεδο, όπως δείχνουν και τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες, εκτέλεσε ένα σχέδιο το οποίο είχε πριν τον αγώνα, βρέθηκε ξαφνικά με μια κορδέλα μεζούρα στη μέση που του την παρέδωσε η αστυνομία.

Πώς συνέβη αυτό; Δεν έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους μεζούρες. Μόνο σε τροχαία. Ενήργησε σαν υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι σαν αντικειμενικός και δεν ελέγχθηκε και ποτέ η κορδέλα - μεζούρα. Δίνει λανθασμένα αποτελέσματα καθώς αν είναι ζαρωμένη μπορεί να φέρει αποκλίσεις.

Με την ίδια μεζούρα, ενώ στην πρώτη μέτρηση βρήκε απόκλιση 5 και 3 εκατ. ενώ σε άλλη μέτρηση βρήκε 1.5 και 2 εκατοστά. Δεν αναφέρει ποιο σημείο μέτρησε.

Θα κάνουμε μήνυση και στον Παπαδόπουλο και στον Μανούχο γιατί πραγματικά έκαναν παράνομη πράξη.

Ο δόλος του συγκεκριμένου διαιτητή προκύπτει από το γεγονός πως είναι αδιανόητο να μην γνωρίζει πως έπρεπε να χρησιμοποιήσει λέιζερ και πως επειδή πρόκειται για φυσικό χορτάρι έπρεπε να μετρήσει κάτω από το χορτάρι.

Επίσης ο δόλος προκύπτει κι από το γεγονός πως ο διαιτητής σαν Φιλιππινέζα έπαιρνε εντολές από τον Γιάννη Παπαδόπουλο που του έλεγε τελείωνε».