Αλέξης Κούγιας: «Τα δοκάρια του Ατρομήτου με επέλεξαν να τα υπερασπιστώ»

Στη Θεσσαλονίκη για τη δίκη του Άλκη Καμπανού βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε θα πρέπει να ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα για να υπερασπιστεί τα δοκάρια του Ατρομήτου.

Αλέξης Κούγιας: «Τα δοκάρια του Ατρομήτου με επέλεξαν να τα υπερασπιστώ»

Ο Αλέξης Κούγιας ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη συνέχεια της δίκης των κατηγορουμένων για την δολοφονία του 19χρονου.

Η δίκη συνεχίζεται για 6η μέρα με την εξέταση μαρτύρων του κατηγορητηρίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. Μιλώντας έξω από τα δικαστήρια ο κ. Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η δίκη μπαίνει σήμερα σε ένα πολύ σοβαρό στάδιο με τις καταθέσεις των αστυνομικών. Ο επόμενος μάρτυρας ίσως είναι ο σοβαρότερος από τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία έχουν υποκειμενικό ενδιαφέρον».

Στο τέλος των δηλώσεών του ο Αλέξης Κούγιας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η δίκη θα τελειώσει νωρίς για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να παραστεί ως νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος για την υπόθεση με τα δοκάρια στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Έχω ένα κώλυμα και η δίκη θα πρέπει να τελειώσει νωρίς διότι θα το πω με χιούμορ, με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ. Έτσι θα πρέπει να βρίσκομαι στη 1.30 στην Αθήνα. Είναι μια σημαντική δίκη γι' αυτή την κορυφαία κοινωνική εκδήλωση το ποδόσφαιρο που δυστυχώς έχει καταντήσει έρμαιο κακοποιών και στοιχηματζίδων».