Πάλμα: «Όνειρο μου η Πρέμιερ Λιγκ ή η Μπουντεσλίγκα»

Ο Λουίς Πάλμα μίλησε για τα ποδοσφαιρικά του όνειρα και τόνισε πως θέλει να παίξει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πάλμα: «Όνειρο μου η Πρέμιερ Λιγκ ή η Μπουντεσλίγκα»

Ο Λουίς Πάλμα μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τα ποδοσφαιρικά του όνειρα και αποκάλυψε ότι ήθελε να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αναλυτικά ο ποδοσφαιριστής του Άρη δήλωσε:

«Δεν πρόκειται να σας πω ομάδα, αλλά θα ήθελα να παίξω στο ισπανικό Πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ ή την Μπουντεσλίγκα. Θα ήθελα οποιαδήποτε ομάδα από την Αγγλία, αλλά ίσως την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», σχολίασε αρχικά ο 23χρονος άσος του Άρη.

Για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σχολίασε απευθυνόμενος στον Κόστλι που φόρεσε 76 φορές τη φανέλα του πως «πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να έχω την ομάδα που είχες, γιατί ο κόσμος σε θυμάται πάντα. Μου άρεσε πολύ ο Ραμόν Νούνιεζ. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλο, όπως μας δώσατε το παράδειγμα όταν ήμασταν παιδιά».

Για τον ίδιο και παρότι έπαιζε στη Βίντα είπε ότι «είμαι η Ολίμπια. Εχω φωτογραφίες μικρός με τη φανέλα της. Θα ήθελα να παίξω εκεί μια μέρα, αργότερα, όταν αποσυρθώ από την Ευρώπη». Η κουβέντα οδηγήθηκε και γύρω από τον συμπατριώτη του Ροντρίγκεζ, που έφυγε πρόσφατα από τον Αρη. Τον ‘σκότωσε’ συναισθηματικά ότι υπήρχαν πολλοί ξένοι και έμεινε εκτός όλων των αγώνων. Το καταλαβαίνω. Προπονούνταν καλά, του είπα ότι θα ερχόταν η ευκαιρία και όταν θα έρθει θα απογειωθεί. Επαιξε μόνο δύο παιχνίδια και η κατάσταση ήταν αρκετά περίπλοκη. Μετά μιλήσαμε και μου είπε ότι ήθελε να γυρίσει στην Ονδούρα, οπότε ελπίζω να τα πάει καλά. Πέρασα τρεις μήνες για να είμαι βασικός, μίλησα με τον εκπρόσωπό μου για να μου βρει άλλη ομάδα, αλλά μου σύστησε να μείνω και έτσι έμεινα».