Παρέμβαση Ολυμπιακού υπέρ του Ατρόμητου: «Να γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Πρόσθετη παρέμβαση έκανε και ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ που δεν διεξήχθη λόγω του θέματος που προέκυψε με τα δοκάρια.

Παρέμβαση Ολυμπιακού υπέρ του Ατρόμητου: «Να γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός θα παρέμβει στην εκδίκαση της υπόθεσης για την τύχη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ που δεν διεξήχθη την περασμένη Κυριακή.

Η ομάδα του Πειραιά κατέθεσε σχετικό αίτημα έχοντας έννομο συμφέρον ως συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά θα ζητήσει τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία και όχι να κατακυρωθεί το ματς στα χαρτιά στην ΑΕΚ.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί και θα παραστεί στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ζητήσουν τη διεξαγωγή του ματς για να μην αλλοιωθεί το πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος με βάσει τα άρθρα που κλήθηκε κινδυνεύει όχι μόνο με απώλεια του αγώνα στα χαρτιά, αλλά και με αφαίρεση βαθμών. Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή την Παρασκευή, ενώ υπάρχει δικαίωμα έφεσης που θα εκδικαστεί από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Βέβαια το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι το CAS.