ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Τάισον, εκτός και ο Κουλιεράκης παρά την «καθαρή» μαγνητική

Η μαγνητική του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ωστόσο δύσκολα θα παίξει στο πρώτο ματς Κυπέλλου Ελλάδος του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (9/2, 18:30).

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Τάισον, εκτός και ο Κουλιεράκης παρά την «καθαρή» μαγνητική

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την Λαμία (9/2, 18:30).

Η μαγνητική του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη ήταν «καθαρή», ωστόσο αναμένεται να μην είναι διαθέσιμος για το ματς της Πέμπτης, καθώς συνεχίζει τις θεραπείες και μόλις υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον Τάισον, αφού ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» ακολούθησε για ακόμα μία μέρα ατομικό πρόγραμμα. Με ατομικό συνέχισαν και οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Τόμας Μουργκ, Λευτέρης Λύρατζης, Γιάσμιν Κούρτιτς, Αντρέ Βιεϊρίνια και Νίκολας Κουαλιάτα.

Στο κομμάτι της προπόνησης οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού μέσα από ασκήσεις. Παράλληλα, στο τελευταίο κομμάτι υπήρξαν κάποια ειδικά σετ ασκήσεων για τον κάθε ποδοσφαιριστή.