Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Άβολη ισοπαλία στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός και o Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο ισόπαλο 0-0 και σε απόσταση από την ζώνη των πλέι οφ της Super League 1

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Άβολη ισοπαλία στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίστηκαν με μοναδικό στόχο την νίκη που θα διατηρούσε ζωντανές τις ελπίδες τους για την διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ, αλλά περιορίστηκαν σε άβολη ισοπαλία (0-0). Αποτέλεσμα που κόβει περισσότερο τα φτερά της ομάδας του Αγρινίου που βρίσκεται πιο κοντά στην εξάδα, αλλά ταυτόχρονα αρκετά μακριά, καθώς ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος.

Δεν έκαναν και πολλά βέβαια οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου για να πάρουν το ματς. Σε μια αναμέτρηση λεπτών ισορροπιών, ο Αστέρας ήταν αυτός που βρέθηκε πιο κοντά στο να πετύχει το γκολ που θα του έδινε το διπλό. Και οι Αρκάδες ωστόσο επιβεβαίωσαν πως δεν είναι το φόρτε τους το σκοράρισμα, έμειναν στο μηδέν και επέστρεψαν στην Τρίπολη με έναν πόντο που δεν επιτρέπει όνειρα για υπέρβαση.

Η μικρογραφία

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπόλης 0-0
Γήπεδο: Παναιτωλικού, Αγρίνιο
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Κίτρινες: Πίτσου, Κολοβός, Καστάνιος, Σενγκέλια, Μάρτενσον.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοντογιάννης, Μαλής (λ. τ. 46’ Μάρτενσον), Λάρσον, Μλάντε, Χουχούμης, Λιάβας, Κολοβός (79’ Μπουζούκης), Ντουάρτε (79’ Τσιγγάρας), Μόρσεϊ (71’ Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Ζοάο Πέδρο (79’ Καρέλης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Σανταφέ, Μπαρτόλο (λ. τ. 46’Ριέρα), Κρέσπι, Μπαράλες, Σίτο (88’ Τιλίκα).