Άρης: Με Νταμπό και Μαζικού στη Νίκαια

Ο προπονητής του Άρη Άλαν Πάρντιου σκοπεύει να ξεκινήσει την ενδεκάδα κόντρα στον Ιωνικό με τους Νταμπό και Μαζικού να παίρνουν φανέλα βασικού

Άρης: Με Νταμπό και Μαζικού στη Νίκαια

Οι Νταμπό και Μαζικού θα είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, καθώς ο έμπειρος μέσος θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Ετέμπο στα χαφ.

Ο Μαζικού δεν θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση αλλά στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ακόμα ο Πάρντιου επέλεξε τον Γκρέι για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, αφήνοντας στον πάγκο τον Καμαρά.

Ο Άγγλος τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Νταμπό και Ντουκουρέ θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μαζικού στην αριστερή, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Γκρέι που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Καμαρά, Καμάτσο, Ρουπ, Γκαρσία, Εμπακατά, Σγούρος, Χατζηιωάννου και Τανούλης.