Μπακογιάννης: «Θέμα χρόνου το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Στη διπλή ανάπλαση αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε ομιλία του στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκού

Μπακογιάννης: «Θέμα χρόνου το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος Αθηναίων mίλησε για την κοινοπραξία "ΤΕΡΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΑΚΤΩΡ" και υπογράμμισε πως είναι θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να μπει στο νέο του σπίτι.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έχω πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση. Είναι απίστευτο να είσαι σε μία αίθουσα με τόσους πρωταθλητές, τόσους σπουδαίους αθλητές.

Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη μέρα, είναι τα 115 χρόνια. Αλλά ξέρετε τι; Δεν γιορτάζουμε μόνο το παρελθόν του Παναθηναϊκού, όσο ένδοξο και να είναι. Γιορτάζουμε και το μέλλον της ομάδας. Είναι θέμα χρόνου, ο Παναθηναϊκός να μπει στο καινούργιο του σπίτι, τη νέα αρένα του Παναθηναϊκού, ένα πραγματικό παλάτι στον Βοτανικό.

Η διπλή ανάπλαση έχει φύγει από τη θεωρία και γίνεται πράξη. Χτες το πρωί ανοίξαμε τις προσφορές. Μία δυνατή κοινοπραξία, οι τρεις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας. Μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν και οι πρόδρομες εργασίες με τις πρώτες μπουλντόζες να μπαίνουν στον χώρο του γηπέδου.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί από την πρώτη στιγμή πιστέψατε ότι μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Από την πρώτη στιγμή πιστέψατε στο όνειρο. Βεβαίως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο, όχι τον στρατηγό, τον αρχιστράτηγο του ελληνικού ποδοσφαίρου που έβαλε πλάτη όπως μόνο εκείνος ξέρει και μπορεί».