Νταρίντα: «Μόνο φάρμακο η νίκη με Ιωνικό»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με τον Ιωνικό και τόνισε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Νταρίντα: «Μόνο φάρμακο η νίκη με Ιωνικό»

Πολύ σημαντικό είναι για τον Άρη το παιχνίδι με τον Ιωνικό, αφού μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για νέα… γκέλα. Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε στη Nova για την αναμέτρηση με τους Νικαιώτες και τόνισε πως θα πρέπει να παλέψουν για τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τις δύο προηγούμενες ήττες: «Ασφαλώς, δεν είναι η κατάσταση που θα θέλαμε να βρισκόμασταν αυτή τη στιγμή. Αισθάνομαι μετά από αυτά τα δύο αποτελέσματα ότι μόνος τρόπος να την αλλάξουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι, για να αρχίσουμε να παίρνουμε και πάλι καλύτερα αποτελέσματα».

Για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μπορεί να ανακάμψει ψυχολογικά και αγωνιστικά: «Το φάρμακο είναι η νίκη στον αγώνα με τον Ιωνικό! Είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανακάμψουμε. Πλέον, το μόνο που διεκδικούμε είναι μια καλύτερη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό, για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Για το πώς ο Άρης θα μπορέσει να βρει πιο εύκολα το γκολ: «Κατ’ αρχάς, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία είκοσι μέτρα, στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια. Επίσης, πρέπει να βρίσκουμε γκολ από στημένες φάσεις».

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Είδαμε τον αντίπαλο, τον μελετήσαμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε απέναντί του. Έχουμε δει ποιοι είναι οι παίκτες – “κλειδιά” και ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε».

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Άρη! Η λίγκα είναι πολύ καλή, έχει καλό επίπεδο. Τα παιχνίδια είναι δυνατά. Τα γήπεδα έχουνε κόσμο, ειδικά στα παιχνίδια μεταξύ των μεγάλων ομάδων. Αποτελεί έκπληξη για μένα ότι κάποια ντέρμπι στην Ελλάδα θυμίζουν δυνατά παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα!».