Ερέρα: «Μας δυσκόλεψε ο Λεβαδειακός»

Τι δήλωσε ο κόουτς του Άρη, αλλά και ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, για το παιχνίδι της Δευτέρας (17/9) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ερέρα: «Μας δυσκόλεψε ο Λεβαδειακός»

Για νωθρότητα και «βαριά πόδια» έκανε λόγο ο τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα, στο σχόλιό του για τη δύσκολη νίκη επί του Λεβαδειακού. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Λεβαδειακός έπαιξε πολύ καλά, ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη. Έδωσα συγχαρητήρια και στον προπονητή τους. Σε αρκετές περιπτώσεις μας δυσκόλεψαν, έκαναν το παιχνίδι πιο περίπλοκο από ότι ήταν. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν λίγο νωθροί αλλά τελικά τα καταφέραμε».

Ερωτηθείς για τα προβλήματα στο κομμάτι της άμυνας, απάντησε: «Εμείς δουλεύουμε όλες τις βδομάδες στην άμυνά μας και πάντα προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο και μελετάμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας. Είχαμε μια πολύ δυνατή βδομάδα, τα πόδια ήταν βαριά, δουλέψαμε σκληρά, γι’ αυτό και η ομάδα δεν ήταν τόσο φρέσκια όσο περιμέναμε».

Μάντζιος: «Εμείς τις φάσεις, πιο αποτελεσματικός ο Άρης»

Στην αποτελεσματικότητα του Άρη στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, τονίζοντας σχετικά:

«Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Ξέραμε τι ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ειδικά σε μια κατάσταση καλή, με μεγάλο ενθουσιασμό. Θα έλεγα ότι τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, αλλά ο Άρης ήταν πιο αποτελεσματικός. Ήταν λίγες οι φορές που έκανε φάσεις για γκολ, αλλά ήταν αποτελεσματικός. Όποιος βάζει το γκολ κερδίζει, δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο.

Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, παρουσιάσαμε μια καλή ομάδα, κάναμε πολλές τελικές. Ξέραμε ότι ο Άρης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στο ανοικτό γήπεδο, κάναμε τις φάσεις, είχαμε και το πέναλτι που ήταν σε καλό σημείο χρονικά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά».