Άρης- Λεβαδειακός 2-0: Σαν στο σπίτι του...

Στην επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από 4 χρόνια ο Άρης νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό που έχασε πέναλτι.

Άρης- Λεβαδειακός 2-0: Σαν στο σπίτι του...

Πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του ο Άρης φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι 1.612 μέρες μακριά από το σπίτι του ήταν πολλές και γιόρτασε δεόντως την επιστροφή με τους 20.000 οπαδούς του.

Τελευταία φορά που ο Αρης είχε πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες στη Σούπερ Λίγκα, ήταν στις 12 Φεβρουαρίου του 2012, όταν είχε νικήσει την Ξάνθη, τη Δόξα Δράμας και κατά σύμπτωση ξανά τον Λεβαδειακό.

Ο Άρης σκόραρε για πρώτη φορά φέτος στο πρώτο ημίχρονο, καθώς μέχρι και χτες είχε πετύχει πέντε γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Χαμαζά Γιουνές πήρε το ρίσκο να σουτάρει το πέναλτι που κέρδισε ο Ματέο Γκαρσία αλά Πανένκα και άνοιξε το σκορ στο 22΄.

Ένα λεπτό πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έσβησε ο ένας από τους τέσσερις πυλώνες και ο διαιτητής Τάσης διέκοψε προσωρινά τον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ματέο Γκαρσία κινήθηκε με αστραπιαία ταχύτητα ύστερα από φάουλ του Μενέντεθ στο δοκάρι και «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Κουέστα κράτησε το μηδέν για τρίτο σερί παιχνίδι στο πέναλτι που ανακάλυψε ο διαιτητής Τάσης νικώντας τον Μαρκόβσκι.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης-Λεβαδειακός 2-0

Σκόρερ: 22΄ Γιουνές, 57' Ματέο Γκαρσία

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Κάρτες: Βέλεθ, Νανγκίς, Δεληζήσης, Γκάμα - Μητρόπουλος, Φαβάρο

Συνθέσεις

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Ματίγια (75΄Σιώπης), Μπάσα, Ματέο, Γκάμα (68΄Κολάσο), Ντιγκινί (84΄Παυλίδης), Γιουνές

Λεβαδειακός (Ακης Μάντζιος): Επασί, Φαβάρο, Σουλαιμόν, Νάνγκίς (75΄Μανγκά), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Ντιόγκο (53΄Χατζηλάμπρος), Σαβαντογκό, Μητρόπουλος (85΄Ιωαννίδης), Ντα Σίλβα