Άρης: Με Ρουπ και τρεις επιστροφές η αποστολή ενόψει Ιωνικού

Γνωστή έγινε η αποστολή του Άρη ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό (4/2, 19:00), με τον Άλαν Πάρντιου να συμπεριλαμβάνει για σε αυτή για πρώτη φορά τον Λούκας Ρουπ.

Άρης: Με Ρουπ και τρεις επιστροφές η αποστολή ενόψει Ιωνικού

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό (4/2, 19:00), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικές της Super League, με τον Άλαν Πάρντιου να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας του.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Λούκας Ρουπ, ενώ επέστρεψαν και οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Σαλέμ Εμπακατά, Ραφαέλ Καμάτσο.

Από την άλλη μεριά, ο Άγγλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Λουίς Πάλμα, Πίετερ Ετέμπο, Μάνου Γκαρθία, Νικολά Ενκουλού και Χαΐροβιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (04/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο Νεάπολης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Doukoure, Kamara, Camacho, Rupp, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, M’Bakata, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Etebo (τιμωρημένος), Manu Garcia, Luis Palma, Μαρμαρίδης (τραυματίες), Nkoulou (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Hajrovic, Παναγίδης, Καρακασίδης.»