Το πρότζεκτ «Αγκιμπού» και η γκολάρα με την ΑΕΚ (vid)

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ένα σημαντικό πρότζεκτ για τον Ολυμπιακό και γι' αυτό προτιμήθηκε να μείνει στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο, ενώ ετοιμάζεται για ντεμπούτο με την ΑΕΚ με την οποία έχει παρελθόν.

Το πρότζεκτ «Αγκιμπού» και η γκολάρα με την ΑΕΚ (vid)

Το πλάνο του Ολυμπιακού για τον Αγκιμπού Καμαρά ήταν συγκεκριμένο εδώ και πολύ καιρό. Στην ομάδα του Πειραιά δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής, αλλά από την άλλη είναι ένα πρότζεκτ που το πιστεύουν πολύ και θέλουν ο παίκτης να εξελιχθεί.

Γι' αυτό και οι Πειραιώτες προτιμούσαν να πάει σε μία ομάδα που θα πάρει παιχνίδια και βασικά ήθελαν να τον έχουν μέσα στα πόδια τους για να τον τσεκάρουν. Υπήρχε ενδιαφέρον και από τη Σταντάρ και από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον παίκτη, όμως, στον Πειραιά ήθελαν ο παίκτης και να παίζει και να μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση, να βλέπουν δηλαδή την εξέλιξη του.

Έτσι προτιμήθηκε να πάει στον Ατρόμητο που είναι και μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι αρκετά μαζεμένη. Τα φέρνει έτσι και η μοίρα που ο Αφρικανός ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην ΑΕΚ. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους Περιστεριώτες, αλλά και γενικότερα για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ο Αγκιμπού κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη σεζόν είχε πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ στο ΟΑΚΑ. Στη νίκη των Πειραιωτών με 3-2 είχε ανοίξει το σκορ με ένα βολ πλανέ στον αγώνα που είχε διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου 2021 και τον είχε εκτοξεύσει. Ο Αγκιμπού ετοιμάζεται την Κυριακή να βρεθεί ξανά αντίπαλος με την ΑΕΚ.

Πέρσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με έξι γκολ και πέντε ασίστ, ενώ φέτος έκανε 11 συμμετοχές με μόλις ένα γκολ.

Θυμηθείτε το γκολ του Αγκιμπού κόντρα στην ΑΕΚ