Αγκιμπού Καμαρά: «Έχω μεγάλο κίνητρο και… πείνα να παίξω ποδόσφαιρο»

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Αγκιμπού Καμαρά: «Έχω μεγάλο κίνητρο και… πείνα να παίξω ποδόσφαιρο»

Την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου γνωστοποίησε και επίσημα ο Ατρόμητος. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Περιστερίου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 20 Μαΐου του 2001 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο πρώτος σύλλογος που τον εμπιστεύθηκε στην Ευρώπη ήταν η Λιλ και από εκεί, το 2021, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ο οποίος τον εμπιστεύθηκε άμεσα στις βασικές επιλογές της πρώτης ομάδας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, τη σεζόν 2021/22 πραγματοποίησε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τις 26 να αφορούν στη Super League, διοργάνωση στην οποία πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε άλλες πέντε ασίστ, ενώ είχε οκτώ συμμετοχές στο Europa League. Παράλληλα, ο Αγκιμπού Καμαρά κατέγραψε τέσσερις παρουσίες στα προκριματικά του Champions League και του Europa League, σκοράροντας ένα τέρμα στην αναμέτρηση κόντρα στη Λουντογκόρετς.

Ο παίκτης πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με το «Αστέρι» στο στήθος υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργο Πήδουλα και τίθεται άμεσα στη διάθεση του προπονητή μας, Κρις Κόλμαν.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο νέος μας ποδοσφαιριστής που επέλεξε το νούμερο «22», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

«Θέλω πρώτα από όλα να χαιρετήσω τους φίλους του Ατρόμητου, γιατί είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου και ήθελα πολύ να παραμείνω στην Ελλάδα και ειδικότερα για τον Ατρόμητο.

Χαίρομαι πολύ για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και για το γεγονός ότι έγινε αυτό που ήθελα, ερχόμενος εδώ. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ατρόμητο και ξέρω ότι είναι μια δυνατή ομάδα, που ξέρει πάντα να βάζει δύσκολα στους αντιπάλους του, με τους στόχους του να είναι υψηλοί.

Σε αυτό θέλω να βοηθήσω και εγώ, καθώς έχω μεγάλο κίνητρο και… πείνα να παίξω ποδόσφαιρο και με αυτόν τον τρόπο εύχομαι να βοηθήσω τον Ατρόμητο να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι είμαι λίγες ώρες στο Περιστέρι, είμαι εντυπωσιασμένος από τις προπονητικές εγκαταστάσεις που μπορούν να συγκριθούν με αυτές των κορυφαίων συλλόγων και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες.

Είμαι άμεσα στη διάθεση του προπονητή μου και εύχομαι μαζί με τη στήριξη των οπαδών μας, τους οποίους γνωρίζω από τις φορές που έχω παίξει στο Περιστέρι, να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».