Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βοΐλη

Ο Παναιτωλικός προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς μετά τον Χουάνπι ανακοίνωσε την απόκτηση και του Αλέξανδρου Βοΐλη.

Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βοΐλη

Λίγες ώρες πριν την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την δεύτερη μεταγραφή του την Τρίτη (31/1), καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Βοΐλη.

Ο 22χρονος επιθετικός που μέχρι πρότινος άνηκε στον Ολυμπιακό, έχει μεταξύ άλλων αγωνιστεί στην Κάσα Πία της Πορτογαλίας και την Ζεν Ες του Λουξεμβούργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι επήλθε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Βοΐλη, ο οποίος αποτελεί ακόμα μια κίνηση ενίσχυσης της ομάδας.

Ο Αλέξανδρος Βοΐλη γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 2000, έχει ύψος 1,87μ. κι αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, ενώ μπορεί επίσης να καλύψει και τα δύο «φτερά» της επίθεσης. Άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού κι έμεινε στην ομάδα για περίπου δέκα χρόνια.

Αγωνίστηκε στις ομάδες U17-U19, ήταν αρχηγός στον Ολυμπιακό Β’, ενώ κατέγραψε και τρεις συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα η ομάδα του Πειραιά τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Casa Pia στην Πορτογαλία αλλά και στην Jeunesse Esch στο Λουξεμβούργο.

Είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες καθώς μετρά συμμετοχές στα τμήματα U16, U17, U18 και U19 της Εθνικής Ελλάδος.

Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.»