Ολυμπιακός: «Χτυπάει» και τον εξτρέμ Μπούτουτσι (vid)

Εκτός από τον Σέρτζι Κανός που θα ανακοινωθεί την Τρίτη (31/1), ο Ολυμπιακός επιχειρεί να φέρει στην Ελλάδα και τον εξτρέμ Ζούμερ Μπούτουτσι της Κόνιασπορ.

Ολυμπιακός: «Χτυπάει» και τον εξτρέμ Μπούτουτσι (vid)

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να μην μείνει στην απόκτηση μόνο ενός εξτρέμ, του Σέρτζι Κανός δηλαδή από την Μπρέντφορντ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας επιχειρούν να φέρουν στην Ελλάδα και τον Ζούμερ Μπούτουτσι.

Ο 26χρονος εξτρέμ (11/9/1996) που γεννήθηκε στο Σιντ Τρούιντεν του Βελγίου, έχει ρίζες από τη Νορβηγία και παίζει στην Εθνική Κοσόβου, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες στις διαπραγματεύσεις που έκαναν με την Κόνιασπορ για να μετακομίσει ως δανεικός ο Μπουχαλάκης στον τουρκικό σύλλογο, ρώτησαν την ομάδα από το Ικόνιο για τον Μπούτουτσι.

Το συμβόλαιό του με την Κόνιασπορ εκπνέει το καλοκαίρι και στον Ολυμπιακό αρέσει πολύ ο ποδοσφαιριστής. Οπότε, είτε θα αποκτηθεί τώρα, είτε το καλοκαίρι ως ελεύθερος, μιας και ο Μπούτουτσι δεν σκοπεύει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Τούρκους.

Φέτος είχε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 23 παιχνίδια με την Κόνιασπορ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της νορβηγικής Σάντνες. Τον Ιανουάριο του 2013 τον απέκτησε η Σάλτσμπουργκ με σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ και δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην νορβηγική Βίκινγκ, όπου έμεινε για έξι χρόνια. Η Κόνιασπορ τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2021 ως ελεύθερο.

Ο Μπούτουτσι έχει περάσει απ’ τις Εθνικές Παίδων, Νέων και Ελπίδων της Νορβηγίας, ενώ από το 2020 επέλεξε την Εθνική Κοσόβου, έχοντας συνολικά 1 γκολ σε 16 παιχνίδια.