Super League: Ντέρμπι στην Νέα Φιλαδέλφεια, «παγίδα» για Ολυμπιακό

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής της Super League, στην ενδιάμεση από τις τρεις «δόσεις» της, καθώς υπάρχουν και τρεις αναμετρήσεις αύριο.

Super League: Ντέρμπι στην Νέα Φιλαδέλφεια, «παγίδα» για Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι γηπεδούχοι και έχουν αποκλειστικό στόχο τα τρίποντα, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για τον τίτλο, αλλά τόσο ο Άρης στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο ο ΟΦΗ στο Φάληρο δεν πρόκειται να αποτελέσουν εύκολη λεία και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Το απόγευμα ο Ολυμπιακός μπροστά στο κοινό του θα έχει τον πρώτο λόγο, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι και με θετικό κλίμα έπειτα από την πρόκριση στο Κύπελλο μετά τη νίκη μεσοβδόμαδα στη Θεσσαλονίκη. Ο ΟΦΗ έχει σταματήσει πρόσφατα τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, οπότε έχει βλέψεις να συνεχίσει την ανοδική πορεία του, ενώ είναι πέντε αγώνες αήττητος.

Στην «OPAP Arena» η ΑΕΚ και ο Άρης συνθέτουν το ντέρμπι της αγωνιστικής, με την «Ένωση» να έχει το προβάδισμα όχι μόνο λόγω της πανίσχυρης έδρας της αλλά και των απωλειών του Άρη το τελευταίο διάστημα με την πώληση του Μαντσίνι και τον σοβαρό τραυματισμό του Μανού Γκαρθία. Όμως οι Θεσσαλονικείς έχουν το υλικό για να παλέψουν για το αποτέλεσμα.

Το σημερινό πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής

16.00: Ολυμπιακός - ΟΦΗ («Γ. Καραϊσκάκης»): Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τέταρτος: Πολυχρόνης (Πιερίας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

19.30: ΑΕΚ - Άρης («OPAP Arena»): Γκοντίνιο (Πορτογαλία), Βοηθοί: Τεϊσέιρα, Μότα (Πορτογαλία), Τέταρτος: Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR: Ναρκίσο (Πορτογαλία), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής).

Η βαθμολογία: