Και η Equipe για Ολυμπιακό και Τοβέν

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «ΦΩΤΟΣ» για το σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φλοριάν Τοβέν.

Και η Equipe για Ολυμπιακό και Τοβέν

Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός και όπως σας έχει γράψει το «ΦΩΣ» το όνομα του Φλοριάν Τοβέν βρίσκεται στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας. Παρά το πολύ υψηλό του κασέ ο Γάλλος άσος είναι παίκτης που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και σκοπεύουν να κάνουν προσπάθεια για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Το θέμα επιβεβαιώνεται και από τη έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe, η οποία σε σημερινό (28/1) της δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του παλιού άσου της Μαρσέιγ.

Ο Τοβέν έμεινε ελεύθερος από την Τίγκρες με την οποία είχε ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο και συγκεκριμένα 5,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Η Equipe αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει προσπάθεια για να κάνει δικό του τον Φλοριάν Τοβέν και μάλιστα σκοπεύει να καταθέσει έγγραφη πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Στη Γαλλία υπάρχουν ρεπορτάζ που εμπλέκουν τη Νις, τη Ναντ και τη Λιόν, αλλά έχουν γερά στο κόλπο τον Ολυμπιακό. Η παρουσία του Ζοσέ Ανιγκό αυξάνει τις πιθανότητες για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας γνωρίζει πολύ καλά τη γαλλική αγορά και μάλιστα στο παρελθόν έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για να γίνουν οι μεταγραφές των Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.