Συνάντηση Βασιλειάδη – FIFA: «Ήρθαμε για συμβουλές και για την εικόνα με το πιστόλι»

Στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού βρέθηκαν οι εκπρόσωποι της FIFA - UEFA μαζί με τους Γιώργο Βασιλειάδη και Βαγγέλη Γραμμένο, προκειμένου να βρεθεί μία μέση λύση για τα δυσάρεστα πρόσφατα γεγονότα του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Συνάντηση Βασιλειάδη – FIFA: «Ήρθαμε για συμβουλές και για την εικόνα με το πιστόλι»

Με αφορμή το προσωρινό “λουκέτο” στην Superleague από τον Γιώργο Βασιλειάδη, μετά τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, εκπρόσωποι της FIFA αλλά και της UEFA, βρέθηκαν στην Ελλάδα.

Συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Αλέξη Δέδε, οι εκπρόσωποι της FIFA συνάντησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη το πρωί της Τετάρτης στις 10.20.

Πέρα από τις χειραψίες που έγιναν μπροστά στις κάμερες, ο κ. Βασιλειάδης είχε και ένα μικρό διάλογο με τον πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέμπερτ Χούμπελ.

«Δεν ήρθα εδώ για να επιβάλλω ποινές, ήρθα για συμβουλές. Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και όχι για πολιτική. Είμαστε εδώ για όλα αυτά που έγιναν και για το θέμα με το πιστόλι» ανέφερε ο κ. Χούμπελ, ενώ ο κ. Βασιλειάδης αποκρίθηκε: «Ακριβώς, όπως κάνετε και με την ομοσπονδία».

Τα όσα προκύψουν από τη συνάντηση αναμένεται να γίνουν γνωστά στη συνέντευξη Τύπου του απεσταλμένου της FIFA στα γραφεία της εκτελεστικής επιτροπής στην ΕΠΟ (12:00).