Νίκη στο 89' για τους Νέους του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και δυσκολεύτηκαν κόντρα στον Αστέρα πανηγύρισαν στο τέλος την νίκη με 2-1 κάνοντας το 2Χ2.

Νίκη στο 89' για τους Νέους του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους της νίκης στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι Πειραιώτες προσπάθησαν από νωρίς να ανοίξουν το σκορ αλλά η άμυνα των Αρκάδων δεν τους άφησε περιθώρια κρατώντας το μηδέν στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες συνέχισαν να πιέζουν χωρίς να βρουν την λύση. Το προβάδισμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 70' με τον Μαρίνο ξεκλειδώνοντας την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η απάντηση από πλευράς Αστέρα ήρθε ένα λεπτό μετά με τον Τρεζίου να εκμεταλλεύεται το λάθος του γκολκίπερ, Καραργύρη φέρνοντας το ματς στα ίσια. Η λύτρωση για τους Νέους του Ολυμπιακού ήρθε στο 89' με τέρμα του Κωστανάσιου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Γαλούπης, Πέιος, Ράμα, Κωνσταντινίδης (77′ Κατσούκης), Νεοφυτίδης (62′ Τσερκώνης), Ξενιτίδης, Φέκκας (71′ Μπουλάρι), Κωστανάσιος, Μαρίνος, Βοΐλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Κάρδαρης, Κουμάντεϊ, Μιχελής, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπόνιος, Ζορμπάς, Μπλάτσος, Τανουσάι, Τερεζίου (85′ Αντεμάι).