ΑΕΚ: Χάνει με ελαφρά θλάση τον Άρη ο Φερνάντες, «μέσα» ο Λιβάι που έβγαλε την προπόνηση

Ο Λιβάι Γκαρσία, που έχασε τον αγώνα με τον Ιωνικό, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ κι είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Άρη, απ' όπου θ' απουσιάσει ο Πάουλο Φερνάντες που υπέστη ελαφρά θλάση στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό (25/01)...

ΑΕΚ: Χάνει με ελαφρά θλάση τον Άρη ο Φερνάντες, «μέσα» ο Λιβάι που έβγαλε την προπόνηση

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη άρχισε -κι επισήμως- την επομένη της ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Kατά την πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα στις Σέρρες o Ματίας Αλμέιδα είδε τον Λιβάι Γκαρσία να επιστρέφει μετά τη μικρή του απουσία λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό (που του στέρησε την συμμετοχή στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό) και να βγάζει το κανονικό πρόγραμμα της την Πέμπτη (26/01).

Αντίθετα απουσίασε ο Πάολο Φερνάντες, που αντικαταστάθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφριά θλάση Α' βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, συνεπώς θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.