Mε αλλαγές η Λαμία στο Περιστέρι

Η προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος έφερε ανακατατάξεις στο "κυανόλευκο" στρατόπεδο. Σήμερα στο Περιστέρι θα γίνει η αποκάλυψη της ανανεωμένης Λαμίας. 

Mε αλλαγές η Λαμία στο Περιστέρι

Η σημαντικότερη αλλαγή για τους Λαμιώτες ήταν η οικειοθελής απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ. Η θέση του έμπειρου Έλληνα τεχνικού καλύφθηκε αμέσως από τον Μάκη Χάβο και κάπως έτσι η Λαμία άλλαξε σελίδα και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την αντεπίθεση της σήμερα από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Η πρώτη αλλαγή του Χάβου στη νέα του ομάδα ήταν η επαναφορά της τετράδας στην άμυνα. Η προσπάθεια του Τεννέ να καθιερώσει μία αμυντική τριάδα στα μετόπισθεν με τους Αναστασιάδη, Ασίγκμπα και Αντέζο δεν του βγήκε με αποτέλεσμα η ομάδα του να δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές δέχτηκε συνολικά 6 γκολ κάτι που φανέρωσε την αδυναμία της ομάδας στην αμυντική γραμμή.

Σήμερα λοιπόν περιμένουμε την επιστροφή της αμυντικής τετράδας η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελείται από τους Αναστασιάδη και Ασίγκμπα στο κέντρο της άμυνας, στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Βάντερσον ενώ στη δεξιά πλευρά θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του ο Σκόνδρας.

Στο κέντρο θα κάνει την επανεμφάνιση του ο Μπερτόλιο πλαισιώνοντας τους Μπλάζιτς και Δημούτσο που θα βρίσκονται από πίσω του. Στο αριστερό φτερό, άλλος ένας παίκτης που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, ο Καραμάνος και στη δεξιά πλευρά ο Καραγκούνης με την κορυφή της επίθεσης να γεμίζει από τον Μπαράλες.