Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης θα ήταν MVP κι ας μην υπήρχε το πέναλτι

Ακόμα μία πρόκριση του Ολυμπιακού με απίθανο τρόπο και με κορυφαίο παίκτη του τον δεύτερο τερματοφύλακα, Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης θα ήταν MVP κι ας μην υπήρχε το πέναλτι

Ο τρόπος με τον οποίο προκρίθηκε ο Ολυμπιακός δίνει εύκολα τον τίτλο του MVP στον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Αλήθεια εάν δεν υπήρχε το πέναλτι θα μπορούσε να πάρει κάποιος άλλος αυτόν τον τίτλο; Ο 20χρονος γκολκίπερ ό,τι κι αν γινόταν στο παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του.

Στο 1’ έβγαλε το σουτ του Ετέμπο σε μία απόκρουση που είναι πολύ δύσκολη πριν καν προλάβει να ζεσταθεί. Στο 34’ σταμάτησε σε τετ α τετ τον Γκρέι και στο 45+1 με τα πόδια κράτησε το 0-0 σε σουτ του Γκρέι. Η τελευταία ήταν ίσως η καλύτερη ευκαιρία που είχε ο Άρης στα πρώτα 45 λεπτά και ο Τζολάκης είχε σωστή αντίδραση.

Στην επανάληψη δεν δέχτηκε τότες πολλές φάσεις, αλλά ήταν σταθερός σε όσα σουτ έγιναν προς την εστία του. Όπως η φάση του 65’ που σταμάτησε τον Μανού Γκαρθία και κράτησε και πάλι το 0-0. Κάπως έτσι φτάσαμε στο πέναλτι και στην απόκρουση του νεαρού γκολκίπερ σε ένα σημείο πολύ κομβικό. Από τη μία ο χρόνος τελείωνε και από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε μείνει με δέκα παίκτες επομένως όλα ήταν εις βάρος της ομάδας του.

Ο Τζολάκης, όμως, δεν ήταν ο κορυφαίος μόνο για το πέναλτι, θα ήταν ο κορυφαίος ακόμα κι αν δεν υπήρχε αυτή η φάση. Ο Ολυμπιακός πήρε μία πρόκριση με τον δεύτερο τερματοφύλακα του πρωταγωνιστή. Τώρα για να περάσει το εμπόδιο της ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει ταχύτητα, διότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Όσον αφορά στον νεαρό τερματοφύλακα έχει ταλέντο, έχει μέλλον αλλά σίγουρα ακόμα θέλει δουλειά και φυσικά να συνεχίσει ταπεινά. Μόνο έτσι θα μπορέσει να βελτιωθεί κι άλλο για να σταθεί κάτω από την εστία του Ολυμπιακού.

Πάντως ο φετινός Ολυμπιακός έχει καταφέρει να πάρει απίθανες προκρίσεις στα διπλά ματς από το καλοκαίρι μέχρι τώρα. Το τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια θα φανεί στα ματς με την ΑΕΚ. Τα τελευταία διπλά παιχνίδια της φετινής σεζόν. Το ότι η μοναδική ήρεμη πρόκριση ήταν με τον Ατρόμητο ίσως θα πρέπει να προβληματίσει.