Πρωτάθλημα Κ17: Διπλό με «τριάρα» οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Η Κ17 του Ολυμπιακού έκανε το «δύο στα δύο» στο οικείο πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας 3-1 του Ατρόμητου στο Ρουφ.

Πρωτάθλημα Κ17: Διπλό με «τριάρα» οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Απόλλωνα Σμύρνης, η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού συνέχισε ιδανικά στο οικείο πρωτάθλημα της Super League καθώς «ζευγάρωσε» τις επιτυχίες της κερδίζοντας και στην έδρα του Ατρόμητου με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Τάσου Θέου άνοιξαν το σκορ στο 23' με τέρμα του Κατσαβάκη, ενώ στο 51' ο Γούλας ευστόχησε από τα έντεκα βήματα διπλασιάζοντας τα γκολ των Πειραιωτών.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά στο 82' με τον Ρονάλντο Σάνι, όμως στο 90'+3' ο Αρσενίδης έγραψε το τελικό 1-3 για τον Ολυμπιακό. Δύο λεπτά νωρίτερα, στο 90'+1' ο Θεοδωρίδης είχε προσπάθεια στο δοκάρι για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Σαχάι, Καρδάμης, Ρίζος, Γιαννακίδης, Τσουρούλας, Πιετρής, Παπαδόπουλος, Ζαΐμι, Ρονάλντο Σάνι, Κουτσούκος, Πομώνης. Έπαιξαν και οι: Σέλληνας, Σουρτζής, Ρουσόπουλος, Γιώτης, Οικονόμου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Θέος): Τζολάκης, Τσάβος, Ασλανίδης, Τιμολέων, Παπαδόπουλος, Γούλας, Γεωργακόπουλος (60' Ντόη), Θεοδωρίδης, Κατσαβάκης (80' Λιάτσος), Τόλιος (67' Αρσενίδης), Σταμούλης.