Ολυμπιακός Κ17: Νικηφόρο ξεκίνημα με Απόλλωνα Σμύρνης

Με το δεξί μπήκε στις υποχρεώσεις της η Κ17 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ολυμπιακός Κ17: Νικηφόρο ξεκίνημα με Απόλλωνα Σμύρνης

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με νίκη για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Κ17. Οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδος πήραν τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Τάσου Θέου δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασαν ρυθμούς και καθάρισαν την αναμέτρηση. Ο Γούλας στο 57' με εκτέλεση πέναλτι και ο Σταμούλης με όμορφη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γούλα στο 67' ήταν οι δύο σκόρερ των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σαφές ότι χρειάζονται ακόμα χρόνο για να φτάσουν στο επίπεδο του ταλέντου και των δυνατοτήτων που υπάρχουν στην Ακαδημία, ωστόσο υπάρχει η σιγουριά ότι ο Ολυμπιακός σύντομα θα ανεβάσει αγωνιστικούς ρυθμούς στο δρόμο την υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδος.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Παπαδόπουλος (73' Κεραμιδάς), Ασλανίδης, Τιμολέον, Γούλας, Τόλιος (82' Λιάτσος), Γεωργακόπουλος (46' Σταμούλης), Σουρλής, Ντότης (87' Μούκα), Κατσαβάκης (82' Θεοδωρίδης).

Απόλλων Σμύρνης: Στάθης, Καρβουνιάρης, Σμιγάλης, Λυκούδης, Βλαχονικολέας, Νούσης (64’ Κάσσιος), Κοντογιανάτος, Γιαννάκης, Λιάσκος, Κατσικανταής (70’ Μπατράνης), Σαλάτος.