Λεβαδειακός – Λαμία: Δύο συλλήψεις και 12 προσαγωγές στη Λιβαδειά

Σε δύο συλλήψεις και 12 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία στη Λιβαδειά, στο περιθώριο της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Λαμία.

Λεβαδειακός – Λαμία: Δύο συλλήψεις και 12 προσαγωγές στη Λιβαδειά

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως προχώρησε σε δύο συλλήψεις και 12 προσαγωγές στο περιθώριο της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τη Λαμία, την Κυριακή (22/1) στη Λιβαδειά.

Η ανακοίνωση

«Δύο (2) συλλήψεις ημεδαπών, πραγματοποιήθηκαν μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, στις 22-01-2023 το βράδυ στη Λιβαδειά, μετά το τέλος διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964», στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, κατηγορούνται κατά περίπτωση, για ρίψη κροτίδων, άναμμα πυρσού που στη συνέχεια απορρίφθηκε στο ταρτάν του γηπέδου, καθώς και για θραύση δύο (2) καθισμάτων, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι Αστυνομικοί προέβησαν συνολικά σε δώδεκα (12) προσαγωγές, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις νομοθεσίας περί αθλητισμού, καθώς και περί βεγγαλικών & πυροτεχνημάτων».