Super League: Σε Καραϊσκάκη και Λάρισα το ενδιαφέρον

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της Super League. Τα βλέμματα σε Καραϊσκάκη και Λάρισα. 

Super League: Σε Καραϊσκάκη και Λάρισα το ενδιαφέρον

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δεύτερη μέρα της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Στις 17:00, η Ξάνθη υποδέχεται τον Παναιτωλικό στα «Πηγάδια». Οι Ακρίτες δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκονται οι Σαρπόνγκ, Λισγάρας. Οι Αγρινιώτες ταξιδεύουν στην Ξάνθη με καλή ψυχολογία χάρη στη νίκη επί του ΟΦΗ την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, μετράνε πέντε συναπτές ήττες από τους Ακρίτες.

Στη Λάρισα η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (18:15) σε μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι «βυσσινί» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα. Οι «πράσινοι»,από τη μεριά τους, μετά το σβήσιμο του -6, θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στις αναμετρήσεις τους σε μία δύσκολη έδρα.

Ατρόμητος και Λαμία κοντράρονται στο Περιστέρι (20:00). Οι Περιστεριώτες, που έχασαν βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να παραμείνουν εντός πεντάδας. Με τον Μάκη Χάβο στο επίσημο ντεμπούτο, η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει να κάνει σεφτέ βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τις δύο ήττες της στις προηγούμενες αγωνιστικές.

Τέλος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκη». Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των νικών, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το ντεμπούτο στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα κάνει ο Ζοσέ Σα, μέσα είναι και ο Μάνος. Από την άλλη, οι Αρκάδες μετά από δύο ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα κυνηγήσουν το ματς με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:00 Ξάνθη - Παναιτωλικός (ΕΡΤ 1)
18:15 ΑΕΛ - Παναθηναϊκός (Novasports 2)
20:00 Ατρόμητος - Λαμία (ΕΡΤ 1)
20:30 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)