Ιωνικός: «Ευχαριστούμε κύριε Μπένετ, το έργο σας στην ελληνική διαιτησία θα μείνει στην ιστορία...»

Ο Ιωνικός διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ στη Νεάπολη.

Ιωνικός: «Ευχαριστούμε κύριε Μπένετ, το έργο σας στην ελληνική διαιτησία θα μείνει στην ιστορία...»

Έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου) στον αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Νεάπολης έχουν οι άνθρωποι του Ιωνικού. Στη διαμαρτυρία τους κάνουν ιδιαίτερη μνεία σε περίπτωση πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ τους, όπως και σε επιθετικό φάουλ που ζητούν στη φάση του γκολ της ισοφάρισης των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα υποστηρίζουν από τον Ιωνικό:

«Κύριε Μπένετ σας ευχαριστούμε πολύ για τον ορισμό του κυρίου Σιδηρόπουλου ως πρώτο διαιτητή αλλά και του κυρίου Καραντώνη σε ρόλο VAR. Επιβεβαιώσατε πλήρως τους φόβους που είχαμε εξ αρχής Ένα ιδανικό δίδυμο για να μη δει το πέναλτι του Ρότα στο 23ο λεπτό σε καθαρό χέρι.

Όπως φυσικά... έβλεπαν φάουλ διαρκώς στο δικό μας μισό του γηπέδου, βάζοντας τον Ιωνικό διαρκώς μέσα στην περιοχή και δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα για να απειλεί. Βέβαια, στο επιθετικό φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Μύγα στο γκολ της ισοφάρισης από τον Βίντα, μάλλον δεν είδατε κάτι.

Ούτε το γεγονός ότι η κίνηση του αντιπάλου στόπερ να πιάσει από τον λαιμό τον ποδοσφαιριστή μας που θύμιζε περισσότερο ελληνορωμαϊκή πάλη και λιγότερο ποδοσφαιρικό ματς... Όλα καλά κύριε Μπένετ, ευχαριστούμε και πάλι! Το "έργο" σας στην ελληνική διαιτησία θα μείνει στην ιστορία...».