Super League: Μάχες με φόντο τα πλέι οφ και την παραμονή

Με δύο αναμετρήσεις, σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη, συνεχίζεται η δράση για την 19η αγωνιστική της Super League το Σάββατο (21/1).

Super League: Μάχες με φόντο τα πλέι οφ και την παραμονή

Η 19η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις το Σάββατο (21/1) μετά την χθεσινή ισοπαλία ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο.

Στις 17:00, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί του και να απομακρυνθεί περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη μεριά, οι "Αρκάδες" θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από την ήττα από τον Άρη και την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό.

Ο ΟΦΗ έχει υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης 11 φορές για την Super League και μετρά τέσσερις νίκες, η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε τρεις φορές και ακόμη τέσσερα ματς έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Στις 20:00 Άρης και Βόλος διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια "μονομαχία" για την 5η θέση στην οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, έναν βαθμό πιο πάνω από τους Θεσσαλονικείς.

Επτά φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες για την Super League και στις δύο έδρες, με την ισοπαλία να είναι εκείνη που απουσιάζει από τις αναμετρήσεις τους, όπως και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα, αφού μόλις στο ένα από τα επτά παιχνίδια τους έχουν σκοράρει και οι δύο.

Στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα με γηπεδούχο τον Άρη, υπήρξαν δύο νίκες της ομάδας της Θεσσαλονίκης και στην τελευταία επικράτησε ο Βόλος με 2-0.

Το πανόραμα της αγωνιστικής:

Η βαθμολογία: