Τόμας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το παιχνίδι»

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και το γκολ που σημείωσε.

Τόμας: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το παιχνίδι»

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε, το οποίο θεωρεί πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση του.

Ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν ικανοποιημένος για την εμφάνιση του, επισημαίνοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Μπράντον Τόμας μίλησε:

Για το πόσο ήθελε να πετύχει αυτό το γκολ: «Το ήθελα πολύ. Είναι σημαντικό γιατί βοήθησα την ομάδα. Επίσης, είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω για τους φιλάθλους μας, μας υποστηρίζουν κάθε φορά. Είναι ένα σημαντικό γκολ για εμένα, αλλά νομίζω και για την ομάδα».

Για το αν έχει ξεχάσει το παιχνίδι: «Όχι, νομίζω ότι δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Σίγουρα δεν θα ξεχάσω το γκολ που πέτυχα μπροστά στον λαό μας και πρέπει να απολαύσουμε την ημέρα. Να την ξεχάσουμε αύριο και να επικεντρωθούμε στα δύο ματς που έρχονται κόντρα στην ίδια ομάδα».

Για τον Τάισον που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε και γκολ: «Είναι πολύ καλός. Γνωρίζαμε την ποιότητά του, είναι πολύ έμπειρος και πολύ καλό παιδί. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο του και για το γκολ του. Σίγουρα ήρθε για να μας βοηθήσει πολύ».

Για τα επόμενα παιχνίδι που ακολουθούν μακριά από την Τούμπα: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, όπως είμαστε το τελευταίο διάστημα. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Πρέπει να παίξουμε, να πιέσουμε όλοι μαζί, ώστε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και το μεθεπόμενο που είναι εξίσου σημαντικά».