Ολυμπιακός: Στη Σταντάρ Λιέγης περιμένουν τον Αγκιμπού Καμαρά

Η Σταντάρ Λιέγης ευελπιστεί να ολοκληρωθεί σύντομα ο δανεισμός του Αγκιμπού Καμαρά από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Στη Σταντάρ Λιέγης περιμένουν τον Αγκιμπού Καμαρά

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει την απόφασή του για τον Αγκιμπού Καμαρά. Κι αυτή η απόφαση έχει να κάνει με την αποχώρησή του από το λιμάνι έως το καλοκαίρι. Από το να βρίσκεται μονίμως στην εξέδρα, είναι προτιμότερο να πάει σε μία ομάδα όπου θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Η Σταντάρ Λιέγης εδώ και περίπου ένα μήνα έχει εκφράσει την επιθυμία της να εντάξει στο δυναμικό της τον νεαρό Αφρικανό χαφ.

Στην παρούσα φάση βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Στο Βέλγιο εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ο πιθανότερος προορισμός για τον Αγκιμπού θα είναι η Σταντάρ, αλλά όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Το φαβορί πάντως είναι ο βελγικός σύλλογος, ο οποίος θεωρεί ότι ταιριάζει «γάντι» στα αγωνιστικά πλάνα του και για αυτό το λόγο εδώ και 40 μέρες κρατάει «ζεστή» την υπόθεσή του.

Θυμίζουμε ότι η Σταντάρ Λιέγης έχει «σταμπάρει» ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Άβιλα που δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και είναι διστακτικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο. Μπορεί στο τέλος να πάει στη Λιέγη, αλλά προτεραιότητά του είναι να βρει μία ομάδα από την Championship της Αγγλίας. Αν δεν την βρει, τότε αναγκαστικά θα δει τις υπόλοιπες επιλογές και προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.