Ολυμπιακός: Το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη, η «μελέτη» και οι αλλαγές ενόψει του Κυπέλλου

Ο Μίτσελ ασχολείται ήδη με όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα με τον Άρη, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (18/1, 19.00) με τους Θεσσαλονικείς.

Ολυμπιακός: Το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη, η «μελέτη» και οι αλλαγές ενόψει του Κυπέλλου

Ο Μίτσελ είχε κάθε λόγο να χαμογελά με την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη. Από την άλλη, έχει κάθε λόγο να ασχολείται εκτενώς και με όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο 45λεπτο, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην μπορέσει να δημιουργήσει μία σοβαρή τελική προς την εστία του Κουέστα.

Η αίσθηση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είναι ότι ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε αλλαγές. Ενδεχομένως να φανεί στην προπόνηση της Τρίτης (17/1) ποιες θα είναι οι προσθαφαιρέσεις στην ενδεκάδα.

Ωστόσο, το σχήμα με τα τρία «10άρια» ναι μεν δείχνει μία τάση να το στηρίξει, αλλά έχει μπει σε σκέψεις ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (18/1, 19.00). Όχι τίποτε άλλο, αλλά ακολουθεί και το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή (22/1) που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ήδη ο Γιώργος Μασούρας θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα την Τετάρτη (18/1).

Ο Μίτσελ λοιπόν ήδη έχει μπει στη διαδικασία να δει όλα όσα πήγαν στραβά στο πρώτο 45λεπτο, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν σε πρώτη φάση στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τους Θεσσαλονικείς και κατ’ επέκταση να μην παρουσιαστούν τα ίδια φαινόμενα και την Κυριακή (22/1) στο Περιστέρι, σε ένα γήπεδο που ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος μεταξύ άλλων και με έναν κακό αγωνιστικό χώρο.