Super League: Τα βλέμματα σε «Γεντί Κουλέ», ΟΑΚΑ, Ριζούπολη (βαθμολογία)

Τρεις σημαίνουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική της Super League. 

Super League: Τα βλέμματα σε «Γεντί Κουλέ», ΟΑΚΑ, Ριζούπολη (βαθμολογία)

Ανοίγει σήμερα (15/9) η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Super League με τρεις αναμετρήσεις.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (18:15) στο «Γεντί Κουλέ» στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του από την επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία. Για τους Κρητικούς που θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα θα απουσιάσει ο Μεγιάδο. Αντίστοιχα, για τον ΠΑΟΚ που ταξιδεύει στην Κρήτη για να παρατείνει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα, απουσιάζει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Καρέλης.

Στις 19:00 ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί το ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον εκατέρωθεν, καθώς καμία από τις δύο ομάδες έχει κάνει βαθμολογικό σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα. Ντεμπούτο στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα κάνει ο Μοντεαγούδο, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Ακόστα και Ντεφεντερίκο. Επίσης, στην αποστολή των Ηπειρωτών συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Κλάους Αθανασιάδης.

Τέλος, στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο (20:30). Η Ένωση θέλει να συνεχίσει με μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, λίγες μέρες πριν τη «μάχη» με τον Άγιαξ για το Champions League. Για τον Πανιώνιο, στην αποστολή επιστρέφει ο Κόντνικ, που αντικαθιστά τον Μάλερμπ για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (15/9):

18:30 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (Novasports 1)
19:00 Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΡΤ 1)
20:30 ΑΕΚ - Πανιώνιος (Novasports 2)

H βαθμολογία (2 αγώνες)