Σπόραρ: «Κάθε ματς θα είναι δυσκολότερο, αλλά είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία»

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα, Άντραζ Σπόραρ, σχολίασε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ αλλά και τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σπόραρ: «Κάθε ματς θα είναι δυσκολότερο, αλλά είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άντραζ Σπόραρ στην κάμερα της Nova για...

Τον λόγο που ο Παναθηναϊκός αν και ήταν αρκετά καλός δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη: «Είναι απλό, επειδή δεν σκοράραμε στα πρώτα 20-30 λεπτά. Όσο ο χρόνος περνούσε τα Γιάννινα έπαιρναν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους. Έπαιζαν άμυνα με 8-9 παίκτες αλλά εμείς συνεχίσαμε να πιέζουμε μέχρι τέλους, πετύχαμε το γκολ και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο».

Το αν οι «πράσινοι» είχαν στο μυαλό τους το ότι ο ΠΑΟ είχε να κερδίσει από το 2016 στα Γιάννινα: «Επίσης δεν είχαμε κερδίσει για αρκετό καιρό στον ΟΦΗ αλλά κερδίσαμε. Αυτό που μας ένοιαζε ήταν οι τρεις πόντοι και αυτούς πήραμε και συνεχίζουμε».

Το αν είδαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει το καλύτερο του φετινό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο: «Προσπαθούμε σε κάθε ματς να κάνουμε το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό, με κατοχή μπάλας, με φάσεις. Κάθε ματς θα είναι δυσκολότερο γιατί οι άλλες ομάδες θα θέλουν να μας νικάνε. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Είναι δύσκολο να δημιουργείς αλλά ναι θα συμφωνήσω πως το πρώτο 45λεπτο ήταν αρκετά καλό και ήταν κρίμα που δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Αν το είχαμε καταφέρει μετά τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα».