Ραντζέλοβιτς: «Ούτε σε όνειρο…»

Ο Σέρβος εξτρέμ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό επισημαίνοντας πως δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος.

Ραντζέλοβιτς: «Ούτε σε όνειρο…»

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα της Σερβίας που ανήκει στους «ερυθρόλευκους», αλλά έχει μείνει με τη μορφή του δανεισμού στη Ραντνίσκι Νις. Μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του ο Ραντζέλοβιτς παραδέχτηκε πως η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ένα όνειρο.

Αναλυτικά ο νεαρός εξτρέμ μίλησε:

Για τη μεταγραφή του: «Ούτε σε όνειρο δεν είχα δει ότι τον Σεπτέμβριο θα ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού. Δούλεψα πολύ σκληρά όλη τη σεζόν και μάλιστα το όνομά μου είχε ακουστεί για τον Ερυθρό Αστέρα ή την Παρτιζάν. Όταν μου παρουσιάστηκε η πρόταση από την Ελλάδα, τότε επέλεξα τον Ολυμπιακό, όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση μου».

Για την κλήση που δέχθηκε από τον μάνατζέρ του: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Με πήρε ο μάνατζέρ μου και είπε ότι αύριο πετάω για Ελλάδα και να υπογράψω στον Ολυμπιακό. Στην αρχή, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ωστόσο, γρήγορα κατάλαβα ότι μιλούσε σοβαρά για μεταγραφή».

Για το τι είπαν οι φίλοι του όταν έμαθαν ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Κανείς δεν με πίστευε ότι θα πάω στον Ολυμπιακό. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη και σήμερα νομίζω ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για τρεις ημέρες, αφότου υπέγραψα».

Για το αν γνώρισε κάποιον από τον Ολυμπιακό: «Από την αρχή, ήξερα πως δεν θα μπορούσα να μείνω στην ομάδα, καθώς υπέγραψα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και το ρόστερ είχε κλείσει. Η συμφωνία έκανε λόγο για δανεισμό από έξι μήνες, έως έναν χρόνο, οπότε οι άνθρωποι της Ραντνίτσκι είπαν αμέσως το “ναι”. Δεν θα σήμαινε κάτι σε μένα να είμαι στις προπονήσεις για έξι μήνες, μέχρι να βρω τη θέση μου στο ρόστερ. Υπάρχει μία πιθανότητα να πάω στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο ή να συνεχίσω ως δανεικός, προκειμένου να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με τα ερυθρόλευκα».