Deja Vu: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης μετά από 365 μέρες

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στις 16/9 και το σκηνικό θυμίζει... Deja Vu

Deja Vu: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης μετά από 365 μέρες

Απίστευτη σύμπτωση στη Σούπερ Λιγκ. Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στις 16/9, ακριβώς την ίδια μέρα με πέρσι, με τη μόνη διαφορά πως πέρσι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ενώ φέτος θα "διασταυρώσουν τα ξίφη τους" την 3η αγωνιστική.

Το περσινό παιχνίδι έληξε ισόπαλο (1-1) με τα γκολ να προέρχονται και για τις 2 ομάδες από το σημείο του πέναλτι. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και παρουσιάστηκαν πολύ δυνατοί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βάζοντας δύσκολα στους «ερυθρόλευκους». Το σκορ άνοιξε στο 54ο λεπτό όταν ο Κουτσιαύτης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Ρομαό και ο Μανιάς το μετέτρεψε σε γκολ. Ο Αστέρας κρατούσε τη νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά και έχασε χρυσή ευκαιρία να σφραγίσει ένα τεράστιο «διπλό» στο 87 αλλά ο Δουβίκας αστόχησε στη τεράστια ευκαιρία με το τετ-α-τετ.

Ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε και κατάφερε να «κλέψει» το χαμόγελο των Αρκάδων λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Ο Ανδρούτσος σούταρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ιγκλέσιας και ο Κουτσιάυτης έδειξε για άλλη μία φορά την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζούρτζεβιτς και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι Αρκάδες έχουν δείξει πως ξέρουν να μεταμορφώνονται στα μεγάλα παιχνίδια. Το αποδεικνύουν άλλωστε κάθε φορά που βρίσκονται με τη πλάτη στο τοίχο, κόβοντας βαθμούς από τους "μεγάλους" του πρωταθλήματος. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος έχουν ανάγκη από βαθμούς καθώς βρίσκονται στην ουρά της κατάταξης χωρίς γκολ στο ενεργητικό τους.