Ολυμπιακός: Νέα ομάδα ενδιαφέρεται για τον Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο πέτυχε το τρίτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στη Βραζιλία ασχολούνται με το μέλλον του και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ολυμπιακός: Νέα ομάδα ενδιαφέρεται για τον Μαρσέλο

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ο Μαρσέλο πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, το τρίτο του φετινό με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το τέρμα του Βραζιλιάνου άσου έχει κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Μάλιστα επέλεξε να το πανηγυρίσει και αλά Κριστιάνο Ρονάλντο με αποτέλεσμα να γίνεται συνεχής αναφορά στο γκολ του.

Παράλληλα, όμως, στη Βραζιλία δεν λείπουν και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μαρσέλο. Οι συμπατριώτες του θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται ξανά στα γήπεδα της πατρίδας του και τις τελευταίες ώρες επανέφεραν το ενδιαφέρον της Κορίνθιανς.

Η βραζιλιάνικη ομάδα είχε επιχειρήσει να πάρει τον Μαρσέλο όταν εκείνος έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος μπακ ήθελε να μείνει στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στην πατρίδα του τον ξέχασαν.

Στην Κορίνθιανς φαίνεται πως επανέφεραν το θέμα του Μαρσέλο, αφού τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το κλαμπ αναμένεται να κινηθεί εκ νέου για να αποκτήσει τον 34χρονο σταρ. Αυτό αναμένεται να γίνει όταν αποφασίσει να φύγει από τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι.

Μάλιστα οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως για τον Μαρσέλο υπάρχει ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.