Άρης: Κοιτάζει τον Αϊτόρ Γκαρθία της Σπόρτινγκ Χιχόν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο, ο Άρης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αϊτόρ Γκαρθία της Σπόρτινγκ Χιχόν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Άρης: Κοιτάζει τον Αϊτόρ Γκαρθία της Σπόρτινγκ Χιχόν

Την ώρα που ο Άρης περιμένει τις εξελίξεις της υπόθεσης του Ντάνιελ Μαντσίνι, δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων για την περίπτωση του Αϊτόρ Γκαρθία της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο Άλαν Πάρντιου σε πρόσφατες δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας της Θεσσαλονίκης χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, φωτογραφίζοντας ωστόσο την πιθανότητα πώλησης του Μαντσίνι αλλά και την ανάγκη που θα δημιουργήσει για ενίσχυση στα άκρα.

Ο Αϊτόρ Γκαρθία αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης και μετράει σε 147 συμμετοχές με την Χιχόν 19 γκολ και έξι ασίστ. Το συμβόλαιο του έμπειρου ποδοσφαιριστή λήγει το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει για την παραμονή του ή όχι στη ισπανική ομάδα. Φέτος, αγωνίστηκε σε 17 αγώνες (σ. σ. στους περισσότερους πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή) σε LaLiga 2 και Κύπελλο Ισπανίας και σημείωσε τρία τέρματα.