Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Ουί Τζο

Η Μινεσότα έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ προκειμένου να αποκτήσει τον Ουί Τζο που ετοιμάζεται να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Ουί Τζο

Πιο πιθανό από ποτέ είναι το σενάριο ο Ουί Τζο να εμφανίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει με την ερυθρόλευκη φανέλα και το μέλλον του είναι μακριά από τον Πειραιά.

Λόγω των περιορισμών που υπάρχουν από την FIFA ο Ουί Τζο δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, αφού έχει ήδη παίξει σε Ολυμπιακό και Μπορντό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φραμπρίτζιο Ρομάνο είναι θέμα ημερών να αποχωρήσει ο Ουί Τζο από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα η Μινεσότα από το αμερικανικό πρωτάθλημα MLS έχει ήδη κάνει επίσημη πρόταση στη Νότιγχαμ Φόρεστ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, αφού ο Ολυμπιακός σκοπεύει να διακόψει το δανεισμό του.

Για τον 30χρονο επιθετικό, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες όπως Λος Άντζελες, Πόρτλαντ Timbers, Βανκούβερ Whitecaps και Σικάγο FIre. Επίσης ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ιαπωνία από Σεούλ και Βίσελ Κόμπε που τσεκάρουν τον ποδοσφαιριστή. Ο Ουί Τζο έχει κάνει 12 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις και έχει μόλις μία ασίστ.